Gå till huvudinnehållet
Ring rådgivningsnumret.
RÅDGIVNINGSNUMMER
+358 10 206 9620
Pris Priset för samtalet är 8,35 cent/samtal + 16,69 cent/min (moms 24%).
Aktuellt

  Alla aktuella

Snabbt och smärtfritt sätt att ta bort hår under armarna

Erfarenheter Publicerad 13.9.2020

Borttagning av hår under armarna sker snabbt och smärtfritt med alexandritlaser.

epilaser-karvojenpoisto

Vår kund Wilma sysslar med bikinifitness och ville underlätta borttagningen av hår i armhålorna. Wilma fick en behandling med alexandritlaser. Med behandlingen är det möjligt att uppnå nästan total hårfrihet under en lång tid. Så här kommenterar Wilma sina känslor i sin blogg efter den första behandlingen:

Jag märkte nog att bara den där första gången hade en jättestor effekt! Behovet av rakning har minskat märkbart, eftersom hårväxten har saktats ner ordentligt. Behandlingen var helt smärtfri och snabb. Behandlingen tog inte längre än tio minuter och jag kände ingen smärta alls. Små nyp här och där, men laserbehandlingen gjorde personligen inte ont. Efter laserbehandlingen var huden lite röd, men jag har inte märkt något annat avvikande.”

Även om Wilma fick resultat redan efter en behandling, omfattar en behandlingsserie med alexandritlaser oftast 4–6 behandlingsgånger, varvid resultatet blir närapå total hårfrihet. Det uppnådda behandlingsresultatet kan upprätthållas med en årlig underhållsbehandling.