Gå till huvudinnehållet
Ring rådgivningsnumret.
RÅDGIVNINGSNUMMER
+358 10 206 9620
Pris Priset för samtalet är 8,35 cent/samtal + 16,69 cent/min (moms 24%).
Ari Karppinen

  Hela teamet

Ari Karppinen

Specialist på hudsjukdomar, MD, PhD

Jag är specialist på hud- och könssjukdomar samt medicine doktor från Tammerfors universitet. Jag har över 30 års erfarenhet som läkare. Jag blev intresserad av laserbehandlingar redan under mina specialiseringsstudier och från och med år 2003 har laserbehandlingar för huden och mina laserpatienter varit en meningsfull del av mitt arbete.

Jag har arbetat som utbildare i laserbehandlingar, publicerat artiklar i branschtidningar och haft andra expertuppdrag i branschen. Även internationella branschutbildningar från apparatserviceutbildningar till globala hudsjukdomskonferenser har ingått i bilden. Jag utför både medicinska och estetiska laserbehandlingar. Du kan boka tid till min mottagning angående alla slags frågor om laserbehandling för huden.

Vid sidan om arbetet som laserläkare undersöker och behandlar jag alla hudproblem och -sjukdomar ”från topp till tå”. Jag har många patienter som har problem med håravfall, hirutism, atopiskt eksem, rosacea, akne, psoriasis och klåda. Jag utför även mycket kryobehandlingar av godartade hudtumörer och behandlar även svåra vårtor och förhårdnader i fotsulor med olika slags metoder.

Välkommen till min mottagning!

Ari Karppinen