Gå till huvudinnehållet
Ring rådgivningsnumret.
RÅDGIVNINGSNUMMER
+358 10 206 9620
Pris Priset för samtalet är 8,35 cent/samtal + 16,69 cent/min (moms 24%).
Kouvola

Kouvola

På Mehiläinen Kouvola kan du få mångsidiga laserbehandlingstjänster av en specialist på hudsjukdomar och en laserskötare utbildad i laserbehandling.


Tidsbokning

Tid för laserbehandling eller konsultation bokas på Mehiläinens telefonnummer för tidsbokning 010 41400 eller via webbokningen.

Behandlingar av laserskötare

För laserbehandlingar som utförs av laserskötare krävs en läkarremiss, som kan skrivas ut av Epilasers läkare. För individuell laserkonsultation kan du även boka en tid för distansmottagning.


MD Toni Karppinen, specialist på hudsjukdomar

MD Toni Karppinen, specialist på hudsjukdomar, började erbjuda medicinska och estetiska laserbehandlingar på Mehiläinen Kouvola år 2017. Karppinen har över tio års erfarenhet av olika slags hudlasrar.

Största delen av födelsemärken och kvisslor som stör patienterna kan tas bort med laser utan kirurgi med kniv. Med laser kan man avlägsna tiotals, till och med hundratals förändringar på en gång. Fördelen med laser är snabbheten, det estetiska slutresultatet och den korta återhämtningstiden. För behandling av blodkärlsförändringar är laser den bästa, till och med den enda bra behandlingsformen.”

Toni Karppinen