Gå till huvudinnehållet
Ring rådgivningsnumret.
RÅDGIVNINGSNUMMER
+358 10 206 9620
Pris Priset för samtalet är 8,35 cent/samtal + 16,69 cent/min (moms 24%).
Kuopio

Kuopio

Mehiläinen Kuopio erbjuder tjänster av såväl en specialist på hudsjukdomar som laserskötare utbildade i laserbehandling.


Tidsbokning

Tid för laserbehandling eller konsultation bokas på Mehiläinens telefonnummer för tidsbokning 010 41400 eller via webbokningen.

Behandlingar av laserskötare

För laserbehandlingar som utförs av laserskötare krävs en läkarremiss, som kan skrivas ut av Epilasers läkare. För individuell laserkonsultation kan du även boka en tid för distansmottagning.


Adrienn Joensuu, specialist på hudsjukdomar

ML Adrienn Joensuu, specialist på hudsjukdomar, har redan under flera års tid ansvarat för laserbehandlingar av huden som utförs på Mehiläinen Kuopio. Laserbehandlingarna kompletterar de estetiska och medicinska hudvårdstjänster som läkarcentralen erbjuder. Joensuu berättar om sin behandlingspraxis:

Vid rådgivningsbesöket utreds patientens situation ansikte mot ansikte. Ett rådgivningsbesök förutsätter inte bokning av en tid för laserbehandling. Det är till exempel att på förhand gå igenom frågor kring behandling av blodkärlsförändringar, akneärr och åldersförändringar på huden. Små laseringrepp, såsom borttagning av upphöjda födelsemärken och kvisslor, eller behandling av exempelvis nagelsvamp kan enkelt utföras vid rådgivningsbesöket.”