Gå till huvudinnehållet
Ring rådgivningsnumret.
RÅDGIVNINGSNUMMER
+358 10 206 9620
Pris Priset för samtalet är 8,35 cent/samtal + 16,69 cent/min (moms 24%).
Kari Saarinen

  Hela teamet

Kari Saarinen

Specialist på hudsjukdomar, MD

Jag är en av vårt lands mest erfarna hudläkare. Jag började specialisera mig inom branschen i mitten på 1980-talet och började genast aktivt studera hudkirurgi. Redan då kunde jag i mitt arbete på kliniker i Lahtis och Helsingfors se hur hudcancer kommer att öka.

Inom sjukhusarbetet har mina ansvarsområden varit hudcancerkirurgi, kryokirurgi av tumörer, fotodynamisk behandling av hudcancer, laserbehandlingar och uppföljning av melanompatienter. Jag har utbildat mig till en av vårt lands främsta experter i dermatoskopi, det vill säga tidig identifiering av hudcancer. Jag undervisar aktivt allmän- och specialläkare i dermatoskopi.

Som Epilaser-läkare på Mehiläinen i Lahtis har jag tillgång tull CO2-laser för bland annat borttagning av godartade födelsemärken och vårtor, slipning av akneärr och rejuvenation, tvår olika blodkärlslasrar för behandling av couperosa, rosacea och hemangiom, rubinlaser för borttagning av tatueringar och alexandritlaser för epilering.

Jag är lugn men noggrann och tar patienten i heltäckande beaktande. Det är lättillgänglig och ger tid för patientens berättelse. Patienter och kollegor verkar respektera min erfarenhet och yrkeskunnighet, som jag upprätthåller och utvecklar aktivt genom att följa branschlitteratur och delta i inhemska och utländska utbildningar.

På fritiden är jag känd som en passionerad golfspelare.

Kari Saarinen