Gå till huvudinnehållet
Ring rådgivningsnumret.
RÅDGIVNINGSNUMMER
+358 10 206 9620
Pris Priset för samtalet är 8,35 cent/samtal + 16,69 cent/min (moms 24%).
Björneborg

Björneborg

Mehiläinen Björneborg erbjuder mångsidiga laserbehandlingstjänster för huden. Behandlingarna utförs av specialister på hudsjukdomar och sjukskötare som är utbildade i laserbehandlingar.


Tidsbokning

Tid för laserbehandling eller konsultation bokas på Mehiläinens telefonnummer för tidsbokning 010 41400 eller via webbokningen.

Behandlingar av laserskötare

För laserbehandlingar som utförs av laserskötare krävs en läkarremiss, som kan skrivas ut av Epilasers läkare. För individuell laserkonsultation kan du även boka en tid för distansmottagning.


Toni Karppinen, specialist på hudsjukdomar

Ansvarig för laserbehandlingar för huden på Mehiläinen i Björneborg är MD Toni Karppinen, specialist på hudsjukdomar, som har över tio års erfarenhet av olika slags hudlasrar.

Största delen av upphöjda födelsemärken som stör patienterna kan tas bort med laser utan kirurgi med kniv. Med laser kan man avlägsna till och med tiotals förändringar på en gång. För behandling av ytliga blodkärl och hemangiom är laser den bästa och ofta den enda bra behandlingsformen. Fördelen med laser är snabbheten, det estetiskt fina slutresultatet och den korta återhämtningstiden.”

Toni Karppinen