Gå till huvudinnehållet
Ring rådgivningsnumret.
RÅDGIVNINGSNUMMER
+358 10 206 9620
Pris Priset för samtalet är 8,35 cent/samtal + 16,69 cent/min (moms 24%).
Uleåborg

Uleåborg

Mehiläinen Uleåborg erbjuder mångsidiga laserbehandlingstjänster för huden. Behandlingarna utförs av specialister på hudsjukdomar och sjukskötare som är utbildade i dessa behandlingar.


Tidsbokning

Tid för laserbehandling eller konsultation bokas på Mehiläinens telefonnummer för tidsbokning 010 41400 eller via webbokningen.

Behandlingar av laserskötare

För laserbehandlingar som utförs av laserskötare krävs en läkarremiss, som kan skrivas ut av Epilasers läkare. För individuell laserkonsultation kan du även boka en tid för distansmottagning.

ClearLift™-laserbehandling

ClearLift™-laserbehandlingen representerar den nyaste tekniken inom estetisk hudvård. I den förenas den fraktionerade behandlingsmetoden och laserbehandling med ultrakort pulslängd (Q-switch) på ett progressivt sätt. Metoden används vid rejuvenationsbehandlingar. ClearLift™-behandlingen är nästan smärtfri och kräver ingen läkningstid. I Finland erbjuds de här behandlingarna endast på vår verksamhetsenhet i Uleåborg.


Erika Wikström, specialist på hudsjukdomar

MD Erika Wikström, specialist på hudsjukdomar, har drivit Epilasers lasermottagning sedan år 2017 och ansvarar för alla estetiska och medicinska laserbehandlingar för huden som utförs på Mehiläinen i Uleåborg.