Gå till huvudinnehållet
Ring rådgivningsnumret.
RÅDGIVNINGSNUMMER
+358 10 206 9620
Pris Priset för samtalet är 8,35 cent/samtal + 16,69 cent/min (moms 24%).
Lahtis

Lahtis

Mehiläinen Lahtis erbjuder mångsidiga medicinska och estetiska laser- och RF-behandlingar för huden. Behandlingarna utförs av specialister på hudsjukdomar och av sjukskötare.


Tidsbokning

Tid för laserbehandling eller konsultation bokas på Mehiläinens telefonnummer för tidsbokning 010 41400 eller via webbokningen.

Behandlingar av laserskötare

För laserbehandlingar som utförs av laserskötare krävs en läkarremiss, som kan skrivas ut av Epilasers läkare. För individuell laserkonsultation kan du även boka en tid för distansmottagning.


Kari Saarinen och Toni Karppinen, specialister på hudsjukdomar

ML Kari Saarinen och MD Toni Karppinen, specialister på hudsjukdomar, ansvarar för laserbehandlingar som utförs på Mehiläinen Lahtis. Saarinen bekantade sig med laserbehandlingar under sin specialiseringstid i början av 1990-talet och har sedan dess använt laser i sitt patientarbete. Karppinen har över tio års erfarenhet av laserbehandling. Man erbjuder även laserskötartjänster. Du kan boka en tid till laserskötaren för laserepilering, borttagning av tatueringar och RF-behandlingar.

Största delen av upphöjda födelsemärken som stör patienterna kan tas bort med laser utan kirurgi med kniv. Med laser kan man avlägsna till och med tiotals förändringar på en gång. Fördelen med laser är snabbheten, det estetiska slutresultatet och den korta återhämtningstiden. För behandling av ytliga blodkärl och hemangiom är laser den bästa och ofta den enda bra behandlingsformen.”

Toni Karppinen