Gå till huvudinnehållet
Ring rådgivningsnumret.
RÅDGIVNINGSNUMMER
+358 10 206 9620
Pris Priset för samtalet är 8,35 cent/samtal + 16,69 cent/min (moms 24%).
Toni Karppinen

  Hela teamet

Toni Karppinen

Specialist på hudsjukdomar, MD, PhD, VD

Jag är specialist på hudsjukdomar och medicine doktor. Jag har över tio års erfarenhet av laserbehandlingar för huden och andra små hudingrepp. Under åren 2018–2019 var jag som klinisk lärare vid Tammerfors universitet, men nuförtiden arbetar jag som privatläkare på heltid.

Med laser tar jag bort akne-, olycks- och operationsärr, godartade hudtumörer, ytliga blodkärl och hemangiom, tatueringar och kraftig behåring. Dessutom utför jag fraktionerade laserbehandlingar som förnyar huden och slätar ut fina linjer.

Ett annat ämne som jag är särskilt intresserad av är olika former av hudcancer, samt diagnostik och behandling av dem. Jag behandlar olika former av hudcancer och deras förstadier med operations-, kryo- och pdt-behandlingar. Jag handleder även en doktorsavhandling om hudcancer. Du kan se en lista över mina publikationer på min CV-sida.

Jag utför kontroller av födelsemärken på hela huden med dermatoskop. För patienter med ökad risk för melanom utför jag systematisk uppföljning av födelsemärken med IntelliStudio®-fotograferingsapparaten för födelsemärken. Det här robotkamerasystemet som använder sig av artificiell intelligens gör det möjligt att följa upp födelsemärken på hela kroppen och diagnostisera melanom i ett tidigt skede.

Välkommen till min mottagning!

Toni Karppinen