Gå till huvudinnehållet
Ring rådgivningsnumret.
RÅDGIVNINGSNUMMER
+358 10 206 9620
Pris Priset för samtalet är 8,35 cent/samtal + 16,69 cent/min (moms 24%).
Tammerfors

Tammerfors

Epilaser samarbetar med Pihlajalinna Koskiklinikka. I Tammerfors finns landets mest omfattande laserbehandlingstjänster. Behandlingarna utförs av specialister på hudsjukdomar och sjukskötare som är utbildade i laserbehandlingar. Dessutom utför vi IntelliStudio®-fotograferingar av födelsemärken för screening av melanom.


Tidsbokning

Hudläkaren kan vanligtvis utföra laserbehandlingen redan vid det första besöket. För behandlingen bokas en mottagningstid på 15 minuter. Tid för laserbehandling eller konsultation bokas på telefonnumret för tidsbokning 010 312149 eller via webbokningen.

Behandlingar av laserskötare

För laserbehandlingar som utförs av laserskötare krävs en läkarremiss, som kan skrivas ut av Epilasers läkare.

IntelliStudio®-fotografering av födelsemärken

För individuell laserkonsultation kan du även boka en tid för distansmottagning. För IntelliStudio®-fotografering av födelsemärken bokas en tid på 30 minuter till vår sjukskötare (Sallamari Henttinen).


Ari ja Toni Karppinen, specialister på hudsjukdomar

MD Ari Karppinen ja MD Toni Karppinen, specialister på hudsjukdomar, ansvarar för laserbehandlingar för huden som utförs på Koskiklinikka. Laserbehandlingar av generande hårväxt, tatueringar och nagelsvamp samt RF-behandlingar utförs även av vår laserskötare med remiss från läkare.

Största delen av upphöjda födelsemärken som stör patienterna kan tas bort med laser utan kirurgi med kniv. Med laser kan man avlägsna till och med tiotals förändringar på en gång. Fördelen med laser är snabbheten, det estetiska slutresultatet och den korta återhämtningstiden. För behandling av ytliga blodkärl och hemangiom är laser den bästa och ofta den enda bra behandlingsformen.”

Toni Karppinen