Gå till huvudinnehållet
Ring rådgivningsnumret.
RÅDGIVNINGSNUMMER
+358 10 206 9620
Pris Priset för samtalet är 8,35 cent/samtal + 16,69 cent/min (moms 24%).
Sampsa Kauppi

  Hela teamet

Sampsa Kauppi

Specialist på hudsjukdomar, MD

Jag arbetar som hudläkare på sjukhus inom den offentliga hälsovården och på privata mottagningar. Under årens lopp har jag i mitt arbete med hudpatienter nästans dagligen använt hudlaserapparater som lämpar sig för olika ändamål och jag har redan 15 års erfarenhet av laserbehandling för huden. Jag håller även mycket utbildningar och föreläsningar om hudsjukdomar och möjligheterna med laserbehandlingar i behandlingen av dem.

Jag undersöker och behandlar gärna alla slags hudförändringar och -sjukdomar på min mottagning. Jag utför bland annat hudcanceroperationer, frysbehandling med flytande kväve, borttagning av födelsemärken, botox- och fillerbehandlingar samt kemisk peeling. Jag behandlar patienternas hudproblem även mycket med hjälp av distansdiagnostik utifrån fotografier och svarar även på distans på bildkonsultationer om hudsjukdomar från den offentliga hälsovårdens läkare.

Mitt specialområde är diagnostik och behandling av hudtumörer. Förutom okulär och dermatoskopiska undersökningar utför jag även kontroller av födelsemärken och systematisk uppföljning av födelsemärken med IntelliStudio®-fotograferingsapparater på Terveystalo i Villmanstrand. Den här robotkameraapparaten som använder sig av artificiell intelligens gör det möjligt att följa upp födelsemärken på hela huden och diagnostisera melanom i ett tidigt skede.

På min fritid ger jag utlopp för min energi genom att spela racketsporter!

Sampsa Kauppi