Gå till huvudinnehållet
Ring rådgivningsnumret.
RÅDGIVNINGSNUMMER
+358 10 206 9620
Pris Priset för samtalet är 8,35 cent/samtal + 16,69 cent/min (moms 24%).
Epilaser

Epilaser

Epilaser är ett finländsk företag grundat år 2004 som erbjuder medicinskt forskade laserbehandlingar för huden.

Företaget samarbetar med privata läkarstationer och producerar tjänster till både privata kunder och den offentliga sektorn. Med årens lopp har företaget utvidgats till en riksomfattande verksamhet. På företaget arbetar flera specialister på hudsjukdomar och laserskötare som är utbildade i laserbehandling.

Ihärdigt arbete garanterar tjänster med hög kvalitet

Ledande principer för Epilasers verksamhet är konkurrenskraftiga priser, vänlig service och en stark dermatologisk expertis. Flera års erfarenhet av laserbehandlingar har samlat in mycket sådan kunskap som bara kan uppnås med ihärdigt arbete. Med hjälp av kunskapen kan vi erbjuda våra klienter kostnadseffektiva tjänster med hög kvalitet.

Ständig utveckling

Vi utvärderar och utvecklar kontinuerligt vårt behandlingsutbud genom att delta i internationella branschkongresser och följa vetenskapsvärldens nyaste publikationer. Vi är även själva med och gör laserforskning för internationella tidskrifter.

Smidiga behandlingsstigar

De senaste åren har vi även fäst uppmärksamhet vid att skapa smidiga behandlingsstigar. Där är givandet av tillförlitlig och realistisk information det första steget. På våran webbplats finns bland annat omfattande skötselanvisningar, fallbeskrivningar och länkar till vår videopodcastserie Ihopodi. Våra klienter upplever även att vi har en fantastisk telefonrådgivning där våra sjukskötare svarar på frågor om våra tjänster och hjälper klienterna vidare på behandlingsstigen.