Gå till huvudinnehållet
Ring rådgivningsnumret.
RÅDGIVNINGSNUMMER
+358 10 206 9620
Pris Priset för samtalet är 8,35 cent/samtal + 16,69 cent/min (moms 24%).
Karleby

Karleby

Kokkolan Lääkärikeskus erbjuder mångsidiga laserbehandlingstjänster för huden. Behandlingarna utförs av specialister på hudsjukdomar och sjukskötare som är utbildade i laserbehandlingar.


Tidsbokning

Tid för laserbehandling eller konsultation bokas på telefonnumret för tidsbokning 06 8244500 eller via webbokningen www.kokkolanlaakarikeskus.fi.

Behandlingar av laserskötare

För laserbehandlingar som utförs av laserskötare krävs en läkarremiss, som kan skrivas ut av Epilasers läkare. För individuell laserkonsultation kan du även boka en tid för distansmottagning.


Tanja Rauma-Pinola, specialist på hudsjukdomar

MD Tanja Rauma-Pinola, specialist på hudsjukdomar, utbildade sig i laserbehandling av huden under sin specialiseringstid och har utfört behandlingar ända sedan år 2011. Rauma-Pinola ansvarar för alla laserbehandlingar som utförs på Kokkolan Lääkärikeskus. Till hennes mottagning hänvisas människor i alla åldrar, allt från barn till äldre personer, för laserbehandlingar och konsultation.

Till mig hänvisas klienter som inte lönar sig eller kan behandlas med traditionella metoder. Jag har alltid gärna gjort behandlingar och jag tycker speciellt om laserbehandlingar, eftersom de lämnar ett blodfritt snyggt resultat med en fin finish. Till exempel kan man snyggt få bort små godartade kvisslor och upphöjda födelsemärken med laser.”