Gå till huvudinnehållet
Ring rådgivningsnumret.
RÅDGIVNINGSNUMMER
+358 10 206 9620
Pris Priset för samtalet är 8,35 cent/samtal + 16,69 cent/min (moms 24%).
Villmanstrand

Villmanstrand

Terveystalo Villmanstrand erbjuder mångsidiga laser- och RF-behandlingar för huden. Behandlingarna utförs av specialister på hudsjukdomar och sjukskötare som är utbildade i dessa behandlingar.


Tidsbokning

Tid för laserbehandling eller konsultation bokas på telefonnumret för tidsbokning 0900 30000 eller via webbokningen ajanvaraus.terveystalo.com.

Behandlingar av laserskötare

För laserbehandlingar som utförs av laserskötare krävs en läkarremiss, som kan skrivas ut av Epilasers läkare. För individuell laserkonsultation kan du även boka en tid för distansmottagning. Du kan boka en tid till laserskötaren för laserepilering, borttagning av tatueringar och RF-behandlingar.


Sampsa Kauppi, specialist på hudsjukdomar

ML Sampsa Kauppi, specialist på hudsjukdomar, blev intresserad av laserbehandlingar för flera år sedan under sina specialiseringsstudier och har haft sin lasermottagning sedan dess. Nuförtiden ansvarar Kauppi för alla laserbehandlingar för huden som erbjuds på Terveystalo Villmanstrand.

Jag utför många olika slags behandlingar i mitt arbete. Lasern gör det möjligt att dra nytta av den nyaste tekniken och gör arbetet meningsfullt i det avseendet. Laseringrepp är också snabba och ger ett bra behandlingsresultat.”