Gå till huvudinnehållet
Ring rådgivningsnumret.
RÅDGIVNINGSNUMMER
+358 10 206 9620
Pris Priset för samtalet är 8,35 cent/samtal + 16,69 cent/min (moms 24%).
Vasa

Vasa

Mehiläinen Vasa erbjuder mångsidiga laserbehandlingstjänster för huden. Behandlingarna utförs av specialister på hudsjukdomar och sjukskötare som är utbildade i laserbehandlingar.


Tidsbokning

Tid för laserbehandling eller konsultation bokas på Mehiläinens telefonnummer för tidsbokning 010 41400 eller via webbokningen.

Behandlingar av laserskötare

För laserbehandlingar som utförs av laserskötare krävs en läkarremiss, som kan skrivas ut av Epilasers läkare. För individuell laserkonsultation kan du även boka en tid för distansmottagning.


Ari Karppinen, specialist på hudsjukdomar

MD Ari Karppinen, specialist på hudsjukdomar, har redan i över tio år regelbundet utfört laserbehandlingar på Mehiläinen Vasa. Laserbehandlingar för huden är mycket eftertraktade och behandlingstiderna fylls upp snabbt. Behandlingarna fördelas jämnt mellan kvinnor och män.

Kvinnor söker sig till laserbehandling av olika jämt fördelade orsaker. Vanliga orsaker för att söka vård är kraftig eller manlig behåring, akneärr och andra ärrförändringar, åldersförändringar i huden samt problem med ytliga blodkärl. Män söker sig till laserbehandling i stor utsträckning av samma skäl, men för män utförs märkbart färre behandlingar mot hudens åldrande. Jag avlägsnar även mycket godartade hudtumörer och kvisslor med laser. Vårtor är ett problem som vanligtvis förekommer bland yngre, medan äldre har problem med åldersvårtor och hudflikar.”