Gå till huvudinnehållet
Ring rådgivningsnumret.
RÅDGIVNINGSNUMMER
+358 10 206 9620
Pris Priset för samtalet är 8,35 cent/samtal + 16,69 cent/min (moms 24%).
Seinäjoki

Seinäjoki

Terveystalo Seinäjoki erbjuder mångsidiga laserbehandlingstjänster för huden. Behandlingarna utförs av specialister på hudsjukdomar och sjukskötare som är utbildade i laserbehandlingar.


Tidsbokning

Tid för laserbehandling eller konsultation bokas på telefonnumret för tidsbokning 0900 30000 eller via webbokningen.

Behandlingar av laserskötare

För laserbehandlingar som utförs av laserskötare krävs en läkarremiss, som kan skrivas ut av Epilasers läkare. För individuell laserkonsultation kan du även boka en tid för distansmottagning.


Ari Karppinen, specialist på hudsjukdomar

MD Ari Karppinen, specialist på hudsjukdomar, har haft lasermottagning i Seinäjoen Lääkäritalo ända sedan år 2005. Människors intresse för laserbehandling av huden har ökat jämnt under årens lopp. Karppinen räknar upp de vanligaste orsakerna för att man söker sig till laserbehandling:

En klientgrupp är kvinnor som söker behandling för generande hårväxt i ansiktet. Generande hårväxt upplevs vara ett tillstånd som försämrar livskvaliteten och sänker självkänslan. En annan stor grupp är de som vill få behandling för sina akneärr. Huvudsakligen består de av ungdomar eller unga vuxna, men när huden blir lösare och förlorar sin elasticitet söker sig även vuxna till behandling. Även fler män har kommit till laserbehandlingar de senaste åren. De vill oftast ha hjälp med akneärr, rodnad i ansiktet och ytliga blodkärl. Andra populära laserbehandlingar är borttagning av enskilda små hudtumörer, såsom upphöjda födelsemärken och kvisslor.”