Gå till huvudinnehållet
Ring rådgivningsnumret.
RÅDGIVNINGSNUMMER
+358 10 206 9620
Pris Priset för samtalet är 8,35 cent/samtal + 16,69 cent/min (moms 24%).
Tavastehus

Tavastehus

På Mehiläinen Tavastehus kan du få laserbehandlingstjänster av såväl en specialist på hudsjukdomar som laserskötare utbildade i laserbehandling.


Tidsbokning

Tid för laserbehandling eller konsultation bokas på Mehiläinens telefonnummer för tidsbokning 010 41400 eller via webbokningen.

Behandlingar av laserskötare

För laserbehandlingar som utförs av laserskötare krävs en läkarremiss, som kan skrivas ut av Epilasers läkare. För individuell laserkonsultation kan du även boka en tid för distansmottagning.


Ari Karppinen, specialist på hudsjukdomar

MD Ari Karppinen, specialist på hudsjukdomar, ansvarar för hudlaserverksamheten på Mehiläinen i Tavastehus. I Tavastehus har man erbjudit Epilasers tjänster sedan år 2005. Karppinen minns verksamhetens första tid:

I början av 2000-talet blev jag intresserad av de nya behandlingsmöjligheter som laserbehandlingarna skapade. Det verkade även finnas ett tydligt behov av laserbehandling. Tack vare laser kan jag behandla allt fler av mina patienter själv utan att behöva skicka dem vidare. Fördelarna med laserbehandlingar är också snabbheten, det estetiskt fina slutresultatet och den korta återhämtningstiden.”