Gå till huvudinnehållet
Ring rådgivningsnumret.
RÅDGIVNINGSNUMMER
+358 10 206 9620
Pris Priset för samtalet är 8,35 cent/samtal + 16,69 cent/min (moms 24%).
Janne Räsänen

  Hela teamet

Janne Räsänen

Specialist på hudsjukdomar, MD, PhD

Jag är specialist i dermatologi och allergologi och PhD. Jag arbetar heltid på Tays hudklinik, men jag har även en privat mottagning. Jag har en avhandling om behandling av aktiniska keratoser och diagnostik av hudcancer.

Jag gör laserbehandlingar på Epilasers Tammerfors kontor. Jag tar bort godartade hudtumörer, behandlar ytliga blodkärl och laserraderar akne, operations- och oavsiktliga ärr. Dessutom gör jag fraktionella laserbehandlingar som stramar upp huden och blekar fina linjer. Min mottagning är vanligtvis avsatt för en konsultation först, men små laseringrepp kan göras vid första besöket.

Som allmän hudläkare behandlar jag ett brett spektrum av hudproblem. Jag utvärderar hudtumörer, behandlar akne och utslag och gör kryoterapi mot vårtor och hudtumörer. För att bekräfta diagnosen använder jag ett dermatoskop och vid behov tar jag en biopsi eller tar bort hudförändringen med en kniv. Jag behandlar också gärna barnpatienter. Jag har blivit vaccinerad mot corona.

Min fritid spenderas huvudsakligen med min familj, och min passion är mountainbike!

Tills vidare laserbehandlingar och konsultationer endast tisdagförmiddagar på Koskiklinika (jämna veckor). Välkommen till receptionen!