Gå till huvudinnehållet
Ring rådgivningsnumret.
RÅDGIVNINGSNUMMER
+358 10 206 9620
Pris Priset för samtalet är 8,35 cent/samtal + 16,69 cent/min (moms 24%).
Aktuellt

  Alla aktuella

Laserbehandling av spindelnevus

Erfarenheter Publicerad 3.11.2020

Bli av med spindelnevus redan efter en behandlingsgång.

epilaser-hamahakkiluomi

Före och efter.

Kunden Wilma, som håller på med bikinifitness, hade en störande kärltumör, spindelnevus (spider nevus), på sin kindknota. Wilma hade haft spidern i flera år och den störde henne eftersom den såg ut som en finne. Till slut tog vi bort den här störande förändringen med KTP-laser. Såhär berättar Wilma om sina erfarenheter i sin blogg:

Jag kände inte till det här ingreppet från tidigare, så jag var beredd på att laserbehandlingen skulle göra ont. Det var helt onödigt att jag förberett mig på smärta, för jag kände egentligen inte alls av lasern.

Det gick ungefär två veckor tills min spider hade försvunnit. Efter behandlingen var det en liten rodnad i området. Sedan bildades en liten skorpa och efter det försvann den helt och hållet. Nu syns det inget spår av den och jag är supernöjd med slutresultatet! Jag blev mest överraskad av hur smärtfri och snabb den här behandlingen var och hur snabbt min spider faktiskt försvann.”

Det räcker vanligtvis med en behandlingsgång för spindelnevus. Behandlingen kan göras direkt under konsultationsbesöket.

På bilderna här intill visas läget innan behandlingen och två veckor efter KTP-laserbehandlingen.