Gå till huvudinnehållet
Ring rådgivningsnumret.
RÅDGIVNINGSNUMMER
+358 10 206 9620
Pris Priset för samtalet är 8,35 cent/samtal + 16,69 cent/min (moms 24%).
Kaija-Leena Karppinen

  Hela teamet

Kaija-Leena Karppinen

Sjukskötare

Arbetet som barnsjukskötare på intensivvårdsavdelningen för nyfödda, universitetsstudier i vårdvetenskap och administrativa vetenskaper, och slutligen grundandet av vår lilla laserklinik; det är allt det som ledde mig in på den här intresserade stigen till laserbehandling av hud.

Det mest givande med mitt arbete är att hjälpa människor. Jag möter mina klienter på ett människonära sätt och utför mitt arbete med ett säkert grepp. Här blir jag hjälpt av min långa arbetserfarenhet samt stödet från vår läkarkår. Jag har mottagning i flera av Epilasers verksamhetsenheter och ger rådgivning om alla våra behandlingar.

Som laserskötare kan jag till exempel hjälpa kvinnor som lider av manlig behåring i ansiktet, annan generande hårväxt eller hårsäcksinflammation. Jag utför även epilering på patienter med sjukhusremiss. Jag kan också ta bort tatueringar och utföra radiofrekvensbehandlingar som gör huden fastare. Med läkarremiss gör jag även ytkärlbehandlingar och fraktionerad laserbehandling för ärr och åldersfläckar.

Jag är glad över att jag får vara en del av den här lilla laserkliniken. Jag önskar att människor som behöver laserbehandlingstjänster hittar våra tjänster, för jag vet vilken betydelsefull hjälp man kan få av laserbehandling.

Kaija-Leena Karppinen